Tuesday, May 31, 2005

PTC – intoarcerea jurnalistilor rapiti in Irak (Diana C.)

Reporterul – in plan american – se afla in stanga imaginii, pe aeroport.
In background se poate vedea avionul in care se afla cei trei jurnbalisti, care tocmai a aterizat.
Este coborata scara pe care vor cobora in cateva momente cei trei jurnalisti rapiti.
In timpul relatarii reporterului, cei trei coboara din avion si sunt filmati; imaginea trece pe rand de la unul la altul.
In timp ce vorbeste, reporterul merge inapoi – trave out – iar camera merge dupa el. El atrage atentia telespectatorului asupra a ceea ce se intampla in background. E surprinsa multimea adunata la aeroport, care ii asteapta pe cei trei. Printre acestia sunt jurnalisti, membri ai familiei, politicieni, precum si alte persoane care i-au sustinut.
PTC-ul se sfarseste in momentul in care jurnalistii rapiti incep sa coboare scara din avion.

Comentariul reporterului:
In acest moment ne aflam pe aeroportul “Henry Coanda”, unde tocmai a aterizat avionul care ii aduce inapoi in tara pe cei trei jurnalisti rapiti in Irak. In cateva clipe acestia vor aparea pe acea usa, (focalizam usa avionului pe care vor iesi jurnalistii) insotiti de ambasadorul Romaniei in Irak. Jurnalistii vor fi intampinati atat de oficialii romani, cat si apropiati si sustinatori ai cauzei lor.
Chiar in acest moment in usa avionului apare Marie Jeanne Ion, urmata de Sorin Miscoci si Ovidiu Ohanesian. Lacrimile de bucurie de pe chipul lor spun totul in acest moment.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home