Tuesday, April 05, 2005

un exemplu de package

Ma gandeam ca poate sunt persoane care nu au un exemplu de package si am zis ca ar fi bine sa il pun aici pe cel pe care il avem de la practica tv. (Simona)

Video/ intro/ lead

8000 de sindicalisti ieseni au protestat astazi mai bine de 5 ore in piata Palatului Culturii. Ei cer Guvernului sa nu modifice Codul Muncii. Suparati ca prefectul judetului Iasi nu a venit sa discute cu ei, protestatarii au blocat circulatia mijloacelor de transport ale RATP.Sindicalistii s-au adunat in piata de la ora 10. Ei sint decisi sa protesteze in fiecare zi pina cind Executivul va tine cont de parerile lor.
Voxuri
1.10 – 1.16 si asa simntem la mina patronilor, daca se modifica actul ne vor da afara cind vor
1.12 – 1.25 nu vrem sa ajungem sclavii angajatorilor, sa muncim 16 ore pe zi
1.40 – 1. 46 nu vrem sa ni se schimbe contractele de munca pe durata determinata, avem copii, nu putem sa –i intretinem.

Pe durata protestului, nici un reprezentant AL Prefecturii nu a venit sa discute cu sindicalistii, fapt care i-a determinat pe protestatari sa blocheze circulatia tramvaielor. Politistii nu au reusit sa detensioneze situatia.

Sincron cms YX – Pol Mun IASI
3. 20 – 3.30 Am incercat sa-i convingem pe oameni sa nu recurga la acest gest, dar nu am avut succes. O sa-i amendam pe toti liderii de sindicat care au avut oameni aici in Piata Palatului pentru ca nu aveau dreptul sa paralizeze traficul mijloacelor de transport in comun.Conducerea Prefecturii Iasi a refuzat sa discute si cu jurnalistii, nu doar cu protestatatrii.

PTC – ana popa – reporter TV
Prefectul se afla in biroul lui de dimineata, de la ora 9,00, De pe fereastra a putut vedea ce s-a intimplat in fata Casei Patrate, dar nu a vrut sa coboare in strada sa preia lista cu revendicari de la sindicalisti pentru a transmite Guvenului nemultumirile oamenilor. Mai mult, XY.. a refuzat sa spune jurnalistilor de ce a reactionat altfel

Dupa cinci ore, sindicalistii au fost convinsi de catre liderii lor sa se retraga,dar au promis ca vor rel;ua actiunea de protest miine dimineata. Circulatia tramvaielor si a troleibuzelor a fost blocata mai bine de 4 ore, timp in care iesenii au calatorit cu taxiul sau autobuzul.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home